Wat zijn feromonen en hoe werken feromonen?

Wat zijn feromonen en hoe werken feromonen?

Heb je je ooit afgevraagd waarom je bij bepaalde mensen seksueel aangetrokken voelt en je een beetje licht in je hoofd voelt als je in hun buurt bent? Het antwoord: Feromonen.


Feromonen is een natuurlijk stofje wat geproduceerd door dieren en planten. En, zoals wetenschappers in 1959 ontdekten, ook door mensen. Eenvoudig gezegd zijn het chemische stoffen die buiten ons lichaam worden afgescheiden via urine, zweet en andere lichaamsvloeistoffen. 


Ze helpen onze stemming te verbeteren, maken ons aantrekkelijker en creëren een gevoel van vertrouwen tussen onszelf en onze omgeving. Hier leer je wat feromonen zijn, hoe feromonen werken, en hoe je hun kracht kunt benutten.


 

Wat zijn feromonen?


Wij mensen hebben bepaalde manieren van communicatie ontwikkeld waarvoor niet altijd hardop hoeft te worden gesproken. Bijvoorbeeld, wanneer iemand naar ons toe blijft leunen of suggestieve blikken werpt, kunnen we aan zijn lichaamstaal zien dat hij in ons geïnteresseerd is. Feromonen werken in overeenstemming hiermee. 


Het is een verborgen vorm van communicatie tussen mensen die gebruik maakt van chemische signalen die specifieke reacties teweegbrengen bij degenen die de signalen ontvangen, of het nu gaat om een hormonale verandering of een ander specifiek gedrag. 


Feromonen worden ingedeeld in vier soorten: releasers, signalers, modulatoren en primers, die allemaal specifieke functies hebben.


Releaser feromonen

Releaser feromonen veroorzaken een bijna onmiddellijke en zeer specifieke gedragsreactie bij anderen, zoals het zich aangetrokken voelen tot een specifieke seksuele partner.


Signaler feromonen

Signaler feromonen zijn specifieker en sturen meestal informatie naar anderen, zoals iemands algemene gezondheid en plaats in de maatschappij. Daarom zijn ze een goed bewaard geheim van zeer invloedrijke mensen. 


Modulatorferomonen

Modulatorferomonen zijn subtieler en beïnvloeden vaak de stemmingen en emoties van de gebruiker.


Primer feromonen

De primerferomonen tenslotte zijn verantwoordelijk voor de voortplantings- en ontwikkelingssystemen.  

Hoe werken feromonen?


Feromonen worden uitgestoten door lichaamsafscheidingen, zoals als mensen zweten. Of wat je haast niet zou denken, door urine. Deze stoffen verspreiden zich door de lucht.Je hoeft niet te vertrouwen op studies om te merken dat jij je seksueel aangetrokken voelt tot jouw partner. Maar toch is het wetenschappelijk bewijs over de werking van feromonen bij mensen. In een studie gepubliceerd in Respirology in 2016 tonen studies aan dat androstenon (een stofje van feromonen) zwelling veroorzaakte in het erectieweefsel van vrouwelijke neuzen en dus de libido van de vrouwen verhogen. Een andere studie voor het stofje androstadienon (Ook een stofje van feromonen) bestaat voornamelijk uit mannelijk zweet waar dus feromonen in worden afgescheiden. Ontdekten wetenschapper dat feromonen de aantrekkingkracht verhoogde en de stemming van een ontvanger een flinke boost geeft.


Het goede nieuws is… Dat feromonen synthetisch geproduccerd kan worden in een laboratorium. Wat betekent dat jij dit kunt gebruiken om nog aantrekkelijker te worden voor een vrouw. Door onze feromonen parfum te gebruiken geef jij jouw feromonen gehalte een flinke boost.

Nieuws

RSS
Uitgebreide review van een klant

Uitgebreide review van een klant

J S

Als 20-jarige ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om mezelf beter te presenteren en meer zelfvertrouwen te hebben in sociale situaties. Toen ik...